La mirada indiscreta al citybranding

Josep Espín,

La mirada indiscreta al citybranding


20ª sessió d’El Mirador Indiscret Brands Love Citybranding  Dijous, 25 d'abril de 2019 Consulta 10 principals conclusions  Vídeo resum Les imatges Ha tingut lloc una nova sessió del Mirador Indiscret, que ha posat la mirada a les marques i la seva relació amb la ciutat d’origen d’on procedeixen. En aquesta ocasió, el moderador Marc Puig, vocal de la Junta de Govern, ha introduït la jornada i ha presentat cada un dels ponents: Isabel Roig, Directora General a Barcelona Centre de Disseny, Ricard Castellet, CCO a Barcelona Tech City i Gabriele Palma, Managing Director a Casa Seat. Els tres ponents han dotat la sessió d’ interessants continguts: La creativitat és un dels valors diferencials de la ciutat de Barcelona, ja que ha estat nombrada com la quarta més creativa a nivell mundial, per darrere de San Francisco, Londres i Nova York i per davant de la cosmopolita Tòquio. A més, Isabel Roig, ens ha ressaltat que una ciutat no és només el que té, sinó com s’expressa. El disseny urbà i la infraestructura creativa també són uns dels principals valors que predominen a la ciutat comtal, coneguda arreu del món per aquestes qualitats reflectides en el seu skyline. A continuació, el segon ponent Ricard Castellet, ens ha introduït que estem en una nova transformació tecnològica en que les ciutats hauran de jugar un paper clau per no quedar-se enrere. La innovació i la disrupció en el món de les start-ups deixarà de ser monopoli de Silicon Valley i que per a que una ciutat aconsegueixi ser referent, s’ha de tenir en compte el talent, la tecnologia i la tolerància. Els relats de les ciutats han de saber basar-se en diferents capes i valors. La història de la ciutat és un ciment fort per crear un present sòlid. Barcelona té una oportunitat de llançar la ciutat a una nova posició i hem de basar aquesta marca no només l’arquitectura i l’esport, sinó també en els negocis, la innovació i la creativitat. Per últim, Gabriele Palma ha començat parlant de la marca SEAT i la relació que té amb Barcelona que la gent desconeix. La marca automobilística va néixer a Barcelona i volen que es lligui l’empresa amb els valors d’aquesta. El món demana canvis, la mobilitat urbana i el mediambient seran factors claus per implementar aquests canvis en les ciutats i les empreses. Tot el contingut de la seva marca està motivat per el ritme que genera Barcelona. No obstant, ens ha recordat que per aconseguir l’èxit, una empresa ha de saber treballar tant amb institucions públiques com privades per complir amb les expectatives proposades. Un cop finalitzades les intervencions s’ha donat pas al debat per acabar la sessió amb l’esmorzar/networking.[:]

Redes sociales

Búsqueda

Entradas recientes

El Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya ha celebrado el Día de la Publicidad con una chocolatada con churros y anunciando las claves de los Premis Impacte y " La Nit del Màrqueting i la Comunicació ", que regresan a Barcelona el 3 de julio de 2025 a las 18:30 en un espacio icónico del Port Vell: el ACEx, el antiguo IMAX.

El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha organizado una nueva edición del Mirador dedicada al movimiento BCorp, un enfoque empresarial global centrado en generar un impacto positivo. El evento ha reunido a expertas destacadas como Montse  Sellarès, Head of Communications and activisim a B Lab Spain; Alba  Guzmán, Chief Values Officer & Co-founder en ROSAPARKS; Sònia  Recasens, Directora de estrategia corporativa y asuntos públicos a ATREVIA y Sílvia Rodríguez, Communication & PR Director en Vallformosa, quienes han analizado los beneficios y desafíos de pertenecer a esta comunidad.

Hoy se encienden las luces de Navidaden Barcelona y el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunyay Granpaso Strategy Company han presentado en la nueva edición del Mirador,un estudio innovador que analiza los hábitos, costumbres y rituales en laNavidad. En el evento, Adrián Mediavilla, cofundador de Granpaso, hapresentado el estudio La Nueva Navidad. Por su parte, Rubén Navarro, VPBrand Marketing en Wallapop e Ion Araluce, Socio y director en GoodVibes Media, han compartido sus conclusiones, ofreciendo una visión profunda decómo están evolucionando las tradiciones y comportamientos en torno a estafestividad. Toda esta charla ha sido moderada y liderada por Iolanda Casalà,Head of Strategy en McCann Barcelona i Vicedegana de Publicitat en el Col·legidel Màrqueting i la Comunicació de Catalunya.

Barcelona, 04 de noviembre de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, presentó una nueva edición de el Mirador dedicada a la importancia del mundo sonoro en nuestro sector. Destacados expertos en comunicación y audio branding compartieron sus conocimientos sobre la importancia de la identidad sonora en la estrategia de marcas. Montserrat Vidal-Mestre, Ramon Vives y Toni Otero enfatizaron cómo el sonido puede fortalecer la relación entre las marcas y su público.

Ayer, 23 de octubre, a lo largo de todo el día, se celebró la II Jornada de Comunicación Municipal en el Espacio Francesca Bonnemaison. El acontecimiento, organizado por la Diputación de Barcelona con la colaboración del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya y el Colegio de Periodistas.

Modificar cookies