La mirada indiscreta a les Sponsored Experiences

Josep Espín,

La mirada indiscreta a les Sponsored Experiences


8a sessió d'El Mirador Indiscret Sponsored experiences! Les noves propostes de creació d'experiències i d'activació de marques a debat  Dijous, 30 de novembre de 2017 Consulta: Els 10 punts clau Vídeo de les exposicions  Les imatges Aquest dijous 30 de novembre s'ha realitzat al Palau Robert la vuitena sessió d'El Mirador Indiscret, sota la temàtica de les Sponsored Experiences. A la sessió, hem pogut esbrinar quines són les últimes tendències en sponsoring i la importància d'oferir una experiència al client per tal de generar un sentiment cap a les marques. La sessió l'ha moderat Carolina Montolío, vocal de la Junta de Govern del Col·legi, que ha iniciat la sessió donant la benvinguda i presentant els ponents. Katia Colomer, Sponsorship director a MKTG Barcelona, ha estat la primera a intervenir i ha parlat sobre les Sponsorship experiences des d'una perspectiva d'agència. Katia ha comentat quines són les claus principals del patrocini. Ha destacat la importància a la compatibilitat d'imatge, l'incentiu de vendes, la cobertura mediàtica, l'exposició del producte i els nivells d'exclusivitat com a objectius bàsics dins del Sponsoring. Ha donat importància a la monetització del sponsorship, és a dir, al balanç dels resultats mitjançant els diferents indicadors, per tal de saber si realment hi ha hagut un profit per a la marca. L'aposta per patrocinis més integrats i menys intrusius" és una de les tendències que va remarcar Katia Colomer. A continuació la Sandra Solé, responsable de Sponsorship del Festival Cruïlla Barcelona, ha donat la seva visió de l'organització d'esdeveniment i de com activar marques en grans formats en el qual comptem amb nombrosa audiència. Ha posat molt èmfasi en les emocions i en la importància que les marques es vinculin amb el target d'una manera més emocional i no tant racional o "USP" com temps enrere. L'essència de l'esdeveniment ha de ser similar a la de la marca que vol incorporar-se com a sponsor, hem pogut veure diferents exemples de col·laboracions amb el festival Cruïlla. Sandra Solé ha finalitzat la ponència explicant que s'entén el patrocini com a un trinomi, en el qual interfereixen el festival, la marca i el públic com a valor principal entre les dues parts. Per últim Sergi Martínez, director de Màrqueting a Moritz ha exposat el punt de vista de la marca que vol ser patrocinada i crear experiències pels usuaris. Ha donat molta importància al fet que, l'Sponsoring ha canviat de manera radical en els últims anys i que ja no val col·locar un logo en un cartell, no ens hem d'ancorar en l'antic costum i hem d'innovar i ser notoris a l'hora de patrocinar una marca, o de voler ser patrocinats en aquest cas. Sergi Martínez ha aportat diversos exemples de col·laboracions de Moritz amb el festival de Sitges o amb l'estació d'esquí de La Molina entre d'altres.[:]

Redes sociales

Búsqueda

Entradas recientes

El Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya ha celebrado el Día de la Publicidad con una chocolatada con churros y anunciando las claves de los Premis Impacte y " La Nit del Màrqueting i la Comunicació ", que regresan a Barcelona el 3 de julio de 2025 a las 18:30 en un espacio icónico del Port Vell: el ACEx, el antiguo IMAX.

El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha organizado una nueva edición del Mirador dedicada al movimiento BCorp, un enfoque empresarial global centrado en generar un impacto positivo. El evento ha reunido a expertas destacadas como Montse  Sellarès, Head of Communications and activisim a B Lab Spain; Alba  Guzmán, Chief Values Officer & Co-founder en ROSAPARKS; Sònia  Recasens, Directora de estrategia corporativa y asuntos públicos a ATREVIA y Sílvia Rodríguez, Communication & PR Director en Vallformosa, quienes han analizado los beneficios y desafíos de pertenecer a esta comunidad.

Hoy se encienden las luces de Navidaden Barcelona y el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunyay Granpaso Strategy Company han presentado en la nueva edición del Mirador,un estudio innovador que analiza los hábitos, costumbres y rituales en laNavidad. En el evento, Adrián Mediavilla, cofundador de Granpaso, hapresentado el estudio La Nueva Navidad. Por su parte, Rubén Navarro, VPBrand Marketing en Wallapop e Ion Araluce, Socio y director en GoodVibes Media, han compartido sus conclusiones, ofreciendo una visión profunda decómo están evolucionando las tradiciones y comportamientos en torno a estafestividad. Toda esta charla ha sido moderada y liderada por Iolanda Casalà,Head of Strategy en McCann Barcelona i Vicedegana de Publicitat en el Col·legidel Màrqueting i la Comunicació de Catalunya.

Barcelona, 04 de noviembre de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, presentó una nueva edición de el Mirador dedicada a la importancia del mundo sonoro en nuestro sector. Destacados expertos en comunicación y audio branding compartieron sus conocimientos sobre la importancia de la identidad sonora en la estrategia de marcas. Montserrat Vidal-Mestre, Ramon Vives y Toni Otero enfatizaron cómo el sonido puede fortalecer la relación entre las marcas y su público.

Ayer, 23 de octubre, a lo largo de todo el día, se celebró la II Jornada de Comunicación Municipal en el Espacio Francesca Bonnemaison. El acontecimiento, organizado por la Diputación de Barcelona con la colaboración del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya y el Colegio de Periodistas.

Modificar cookies