PREMIS IMPACTE 2021

Josep Espín,

PREMIS IMPACTE 2021


PREMIS IMPACTE 26 d'octubre de 2021 Conferències, de 9.15 a 14 h a EL HUB del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya Lliurament Premis Impacte a les 19 h a CosmoCaixa
pastillalliurametnpremisimpacte
Els Premis Impacte són els reconeixements que atorga anualment el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, a les millors accions, campanyes i projectes de l’àmbit del màrqueting, la comunicació, la publicitat i les relacions públiques, que més han impactat en la societat catalana durant el darrer any. En aquesta edició apostem per una filosofia “back to basics” que permeti poder identificar els millors projectes diferenciats segons la tipologia de les accions de les marques, la qual cosa ens diferencia de la resta de festivals que normalment aposten per una gran quantitat de categories per formats.
Miquel Campmany, responsable de Comunicació i Màrqueting de Nestlè, és el director de l'edició dels Premis Impacte 2021 i compta amb la col·laboració del grup de treball format per Rosa, Romà, degana del Col·legi;  Sílvia Hernández, secretària del Col·legi; Mabel Mas, tresorera del Col·legi i Antonio Traugott, director general del Col·legi.

PROGRAMA

El certamen ofereix canvis importants en l’estructura dels actes; per primera vegada, el certamen constarà de dues grans parts: Els actes tindran lloc de forma presencial, prèvia inscripció, si la situació sanitària ho permet, i també es podran seguir online.  

CATEGORIES

Aquest any, els Impacte renoven les categories per reconèixer les idees creatives d’accions o campanyes de comunicació que continguin conjunts de valors determinats.
  • Premi d’Honor: aquesta distinció s’atorga a persones que destaquen per la seva filosofia, per la seva forma de pensar, per la seva forma d’actuar, pels projectes que lideren i per la creativitat que transpiren.
  • Comercial: qualsevol acció comercial per a un producte o servei impulsada per una gran idea creativa capaç de captivar al consumidor des de qualsevol punt de contacte.
  • Social: totes aquelles idees d’èxit realitzades per a institucions públiques, institucions de formació, serveis sense ànim de lucre, projectes socials i culturals. La capacitat d’impactar a nivell social serà el principal criteri de valoració.
  • Sostenibilitat: accions de comunicació i màrqueting que garanteixin un món millor mitjançant l’equilibri entre el creixement econòmic, la defensa del medi ambient i el benestar social.
  • Diversitat: aquelles accions que hagin promogut de millor manera els valors i la conscienciació social en la població sobre les diferents diversitats que existeixen: cultura, ètnica, lingüística, sexual i funcional.
  • Tecnologia: idees que siguin conceptualment innovadores i mostrin com s’aplica el concepte al desenvolupament de productes i a la transformació empresarial. Es valoraran les idees creatives que fa ús de les dades i la tecnologia, les que innoven en la conversa entre marca i consumidor.
  • Jove Talent: un premi amb l’objectiu d’impulsar la carrera professional de joves talents en qualsevol àmbit del màrqueting i la comunicació.
    • Requisits:
      • Ser menor de 30 anys.
      • Adjuntar un CV on enllaç a perfil Linkedin
      • Adjuntar un màxim de tres campanyes o projectes en què hagi participat en el darrer any amb una breu descripció de la seva participació en els projectes.
      • Adjuntar una breu explicació que argumenti per què se l’ha proposat al Premi.

CRITERIS DE VALORACIÓ

Per premiar l’impacte dels projectes presentats s’aplicaran els següents criteris de valoració:
  • Notorietat: nivell de reconeixement i record del projecte entre la ciutadania.
  • Engagement: nivell d’interacció dels usuaris en entorns digitals.
  • Repercussió social i valor conversacional: nivell de repercussió i influència generat en la població com a resultat d’una acció de comunicació.
  • Intenció de compra: grau de probabilitat que un ciutadà consumeixi o compri el projecte que el valora premiar.
  • Experiència de consum: nivell de satisfacció que el client sent cap a una marca mitjançant les seves interaccions amb ella a través de les seves comunicacions, serveis o productes.
  • Creativitat: nivell d’originalitat, innovació i atractiu d’una acció de comunicació o producte.

JURAT I PADRINS

Una altra novetat és l'especialització dels Jurats per cada categoria, formats per tres professionals provinents de marques, agències, mitjans, startups, màrqueting digital, tecnologia, entorn acadèmic, etc. A més, cada Jurat compte amb la figura d'un Padrí que fa d'ambaixador del premi corresponent. membresjurats

INSCRIPCIÓ DE PROPOSTES

El termini de presentació de propostes s'obre el 14 de setembre. Les empreses poden presentar els projectes i candidats als Premis Impacte a través del web del Col·legi fins al dijous, 7 d'octubre. Bases Premis Impacte 2021 Per fer les inscripcions  
patrospremisimpacte_mail
 [:]

Redes sociales

Búsqueda

Entradas recientes

Barcelona, 04 de noviembre de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, presentó una nueva edición de el Mirador dedicada a la importancia del mundo sonoro en nuestro sector. Destacados expertos en comunicación y audio branding compartieron sus conocimientos sobre la importancia de la identidad sonora en la estrategia de marcas. Montserrat Vidal-Mestre, Ramon Vives y Toni Otero enfatizaron cómo el sonido puede fortalecer la relación entre las marcas y su público.

Ayer, 23 de octubre, a lo largo de todo el día, se celebró la II Jornada de Comunicación Municipal en el Espacio Francesca Bonnemaison. El acontecimiento, organizado por la Diputación de Barcelona con la colaboración del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya y el Colegio de Periodistas.

Ayer, 18 de julio de 2024, el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, con la colaboración deBoth, Love Rights y REDI, han presentado una nueva edición del Mirador especial dedicada a la inclusión y la diversidad LGTBIQ+.

Ayer 27 de junio en Barcelona, el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, el BCMA i RAKUTEN TV, de la mà d'IPSOS, dentro del marco de los miradores que el Col·legi organiza mensualmente, presentaron los resultados del informe de las principales tendencias de los Premios BCMA 2024 en branded  content.

Este jueves 30 de mayo,  se ha celebrado otra sesión del Mirador, un encuentro mensual que organiza el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya en el Palau Robert sobre temas de actualidad y tendencias del sector.

En esta ocasión el Mirador ha centrado su mirada en el impacto de los patrocinios en los eventos deportivos, y ha contado con la participación de Hugo Laborda, Responsable de patrocinios en CUPRA Global; Judith Rubinat, Managing Director de NSN; Olga Martínez, Corporate Affairs & Sustainability EMEA de Grupo Bimbo; y Cinto Ajram, Fundador y CEO de CA Sports. Todos ellos bajo la moderación de Jordi  Aragonés, Founder y CEO de El Impacto Sponsorship y miembro del Comité de Apoyo de la Junta de Gobierno del Col·legi.

Modificar cookies