La mirada indiscreta "Tendències en Creativitat: Cannes 2019"

Josep Espín,

La mirada indiscreta "Tendències en Creativitat: Cannes 2019"


22a sessió del Mirador Indiscret Tendències en Creativitat: Cannes 2019 Divendres, 5 de juliol de 2019 Consulta 10 principals conclusions (en edició) Vídeo resum (en edició) Les imatges
Ha tingut lloc una nova edició del Mirador, amb la mirada posada en la creativitat i les noves tendències del festival de Cannes 2019. En aquesta ocasió, el moderador Enric Nel·lo, Director Creatiu de Full Circle Karma, ha introduït la jornada i ha presentat a cadascun dels ponents: Gabriel Silveira, Director Creatiu d'Evil Love, Víctor Gutiérrez, Responsable d'Estratègia i Innovació d' Havas Media i Jaume Badía, Director Creatiu de DDB Barcelona. Els tres ponents han fet èmfasis en les tendències creatives observades en el darrer Festival de Cannes destacant el següent contingut: La primera intervenció ha estat a càrrec de Gabriel Silveira, qui ha explicat que la creativitat és no fer sempre el mateix, ni conformar-se amb una idea general que serveixi per a tot. Ha assenyalat la importància de centrar-se en els objectius específics i per això cal comptar amb un bon brífing com a punt de partida i un propòsit ben definit. El segon ponent ha estat Victor Gutiérrez, que s'ha centrat en els conceptes del festival de Cannes 2019. Víctor ha destacat que el consumidor ara busca compartir una missió amb la marca i de fet, vol que aquesta s'impliqui amb aquests valors mostrant un missatge ple de significat. D'aquesta manera, ha remarcat que un producte es posiciona, però una marca ha de comprometre's si vol ser rellevant. Finalment, l'última intervenció ha estat a càrrec de Jaume Badía, que ha començat remarcant que no existeixen bones o males agències, si no que es divideixen entre les que tenen màgia i les que no. Jaume ha explicat que és molt important que una marca arrisqui i senti vertigen a l'hora de llançar una campanya. Una vegada finalitzades totes la intervencions, s'ha donat peu a un debat sobre el tema per acabar la jornada amb l'esmorzar-networking.
[:]

Redes sociales

Búsqueda

Entradas recientes

El Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya ha celebrado el Día de la Publicidad con una chocolatada con churros y anunciando las claves de los Premis Impacte y " La Nit del Màrqueting i la Comunicació ", que regresan a Barcelona el 3 de julio de 2025 a las 18:30 en un espacio icónico del Port Vell: el ACEx, el antiguo IMAX.

El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha organizado una nueva edición del Mirador dedicada al movimiento BCorp, un enfoque empresarial global centrado en generar un impacto positivo. El evento ha reunido a expertas destacadas como Montse  Sellarès, Head of Communications and activisim a B Lab Spain; Alba  Guzmán, Chief Values Officer & Co-founder en ROSAPARKS; Sònia  Recasens, Directora de estrategia corporativa y asuntos públicos a ATREVIA y Sílvia Rodríguez, Communication & PR Director en Vallformosa, quienes han analizado los beneficios y desafíos de pertenecer a esta comunidad.

Hoy se encienden las luces de Navidaden Barcelona y el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunyay Granpaso Strategy Company han presentado en la nueva edición del Mirador,un estudio innovador que analiza los hábitos, costumbres y rituales en laNavidad. En el evento, Adrián Mediavilla, cofundador de Granpaso, hapresentado el estudio La Nueva Navidad. Por su parte, Rubén Navarro, VPBrand Marketing en Wallapop e Ion Araluce, Socio y director en GoodVibes Media, han compartido sus conclusiones, ofreciendo una visión profunda decómo están evolucionando las tradiciones y comportamientos en torno a estafestividad. Toda esta charla ha sido moderada y liderada por Iolanda Casalà,Head of Strategy en McCann Barcelona i Vicedegana de Publicitat en el Col·legidel Màrqueting i la Comunicació de Catalunya.

Barcelona, 04 de noviembre de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, presentó una nueva edición de el Mirador dedicada a la importancia del mundo sonoro en nuestro sector. Destacados expertos en comunicación y audio branding compartieron sus conocimientos sobre la importancia de la identidad sonora en la estrategia de marcas. Montserrat Vidal-Mestre, Ramon Vives y Toni Otero enfatizaron cómo el sonido puede fortalecer la relación entre las marcas y su público.

Ayer, 23 de octubre, a lo largo de todo el día, se celebró la II Jornada de Comunicación Municipal en el Espacio Francesca Bonnemaison. El acontecimiento, organizado por la Diputación de Barcelona con la colaboración del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya y el Colegio de Periodistas.

Modificar cookies