Brands Love Citybranding

Josep Espín,

Brands Love Citybranding


0BRANDS LOVE CITYBRANDING Dijous, 25 d'abril de 2019 a les 09.00 h  Check-in d’assistents de 08.30 a 09.00 h. L'acte comença a les 9.00 h. L’acte finalitza a les 10.30 h. Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona) Inscriu-te a l’esmorzar del Mirador! És gratuït!       El place branding és una disciplina que crea i gestiona la identitat de marca d'una ciutat,  emplaçament o àrea geogràfica concreta que comparteix elements comuns en un espai delimitat. La cultura, la història, la missió, els valors, els sectors estratègics, els símbols visuals, i un bon llistat d'elements, poden configurar la identitat, la personalitat i l'ADN propi d'una marca ciutat. Així, la percepció i missatges que desperten en la ment de les persones en el moment que reben un impacte sobre aquell lloc són clau per a totes aquelles marques (serveis i/o productes) que vulguin estar vinculades a aquell espai geogràfic, que vulguin ser ambaixadores de tot l'univers que connota el lloc, o que s'hi vulguin apalancar en qualsevol dels actius estratègics que transmeten que aquests "placements". Cruïlla Barcelona, L'Occitane en Provence, FCB, L'Oreal Paris, Custo Barcelona, Carolina Herrera New York, ... i una llista que creix cada cop més, són exemples de marques-productes que s’han aliat amb marques-ciutat per potenciar el seu branding. L’aparició del naming de la ciutat al costat de la marca d’un producte ens porta a una associació de valors i emocions que es transfereixen al producte, i viceversa. Com es fa el cobranding entre marca-ciutat i marca-producte? Quins atributs té la marca Barcelona? Quins actius i valors de Barcelona són els que treballen per atraure talent i inversió a la ciutat? Quins són els beneficis d’associar una marca a una ciutat?

Aquestes i altres qüestions les posarem a debat en la propera sessió d'El Mirador Indiscret en la que comptarem amb Marc Puig com a moderador, Isabel Roig, directora general a Barcelona Centre de Disseny, Ricard Castellet, CCO a Barcelona Tech City i Gabriele Palma, Managing Director Casa Seat.

foto-isabel-roig-rodona-minIsabel Roig

Directora General a Barcelona Centre de Disseny

Nascuda a Barcelona el 1964. Diplomada en Turisme per la Universitat de Girona, i en Direcció de Màrqueting i Publicitat per l’Institut Superior de Màrqueting de Barcelona.

Des de l'any 2000, és la directora general del Barcelona Centre de Disseny (BCD), institució amb 45 anys d'experiència en la promoció del disseny com a factor de transformació per a la competitivitat, la sostenibilitat i la millora de la qualitat de vida de les persones.

La seva experiència professional anterior com a directora de màrqueting i comunicació en empreses de gran consum, industrials i de serveis li ha proporcionat  eines necessàries per establir estratègies d'èxit i innovació al centre.

El 2006 va fundar la Barcelona Design Week i actualment és membre de la junta directiva de la xarxa mundial World Design Weeks.

Ha estat membre de l’European Design Leadership Board nomenada per la Comissió Europea, i del 2013 al 2015 presidenta de BEDA (The Bureau of European Design Associations).

baixaRicard Castellet

CCO en Barcelona Tech City

Anteriorment va treballar també a BeRepublic, BeAgency, LetsBonus i Elogia. És llicenciat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i coordinador del Màster Màrqueting Digital a La Salle, Universitat Ramon Llull. Col·labora en el programa de ràdio Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio.

Amb més de 15 anys d’experiència professional en el món digital, ha desenvolupat gran part de la seva carrera col·laborant en el llançament i consolidació de start-ups i en la digitalització de grans companyies. Té el social media, l’ecosistema de start-ups i la transformació digital les seves grans passions professionals.

 

foto-gabriele-palma-rodonaGabriele Palma

Managing Director Casa Seat

És llicenciat en Dret per la Universitat di Macerata i compta amb un Màster en Màrqueting i Comunicació per la Fundació CUOA. Va començar la seva carrera en el sector automoció l’any 1993, té una gran experiència en diferents mercats com Itàlia, Alemanya i Espanya.

La seva trajectòria s’ha desenvolupat a diferents grups automobilístics com SEAT, Renault,  Grup Daimler Chrysler – contribuint al llançament de la marca Smart – i a Mazda, on va exercir també com a director de Màrqueting en el mercat italià. Entre 2004 i 2008 va treballar també en el sector de la comunicació, com a director General al Grup Publicis Italia.[:]

Xarxes Socials

Recerca

Darreres Entrades

El Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya ha celebrat el Dia de la Publicitat amb una xocolatada amb xurros i anunciant les claus dels Premis Impacte i "La Nit del Màrqueting i la Comunicació", els quals tornen a Barcelona el 3 de juliol de 2025a les 18:30 en un espai icònic del Port Vell: l’ACEx, l’antic IMAX.

Barcelona, 19 de desembre de 2024 - El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat una nova edició del Mirador dedicada al moviment BCorp, un moviment global de persones que utilitzen els negocis per generar un canvi positiu. A l’esdeveniment han participat Montse Sellarès, Head of Communications and activism a B Lab Spain; Alba Guzmán, Chief Values Officer & Co-founder en Rosaparks; Sònia Recasens, Directora d’estratègia corporativa i assumptes públics a ATREVIA; i Sílvia Rodríguez, Communication & PR Director en Vallformosa, las quals van analitzar els beneficis i els reptes de pertànyer a aquesta comunitat.

Avui s'encenen els llums de Nadal a Barcelona i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya i Granpaso Strategy Company han presentat en la nova edició del Mirador, un estudi innovador que analitza els hàbits, costums i rituals al Nadal. En l'esdeveniment, Adrián Mediavilla, cofundador de (Granpaso) Strategy Company, ha presentat l'estudi El Nou Nadal. D’altre banda, Ruben Navarro Sanchez, VP Brand Màrqueting a Wallapop i Ion Araluce, Soci i director a Good Vibes Media, han compartit les seves conclusions, oferint una visió profunda de com estan evolucionant les tradicions i comportaments entorn d'aquesta festivitat. Tota aquesta xerrada ha estat moderada i liderada per Iolanda Casalà Surribas Casalà, Head of Strategy a McCann Barcelona i Vicedegana de Publicitat en el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya.

Barcelona, 04 de novembre de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, va presentar una nova edició delMirador dedicada a la importància del món sonor en el nostre sector. Destacatsexperts en comunicació i àudio branding van compartir els seus coneixementssobre la importància de la identitat sonora a l'estratègia de marques. MontserratVidal-Mestre, Ramon Vives i Toni Otero van emfatitzar com el so potenfortir la relació entre les marques i el seu públic.

Ahir, 23 d'octubre, al llarg de tot el dia, es va celebrat la II Jornada de Comunicació Municipal a l'Espai Francesca Bonnemaison. L'esdeveniment, organitzat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació i el Col·legi de Periodistes va girar entorn un tema d'actualitat en el sector, la IA.

Modificar cookies