DONES AL PODER ! Què ha de fer una dona d'èxit per arribar on vol?

Palau Robert (Pg de Gràcia, 107)

Este evento ha expirado

Les xifres de desigualtat entre homes i dones en llocs de responsabilitat és evident, i això passa tant en l’administració pública com en l’àmbit privat. 

Si bé en els darrers anys s’ha observat una millora en l’àmbit de mercat de treball, també és cert que una de les àrees que concentra més desigualtat és la de càrrecs directius. A què es deuen aquestes desigualtats? Existeix un sostre de vidre que bloqueja la possibilitat de les dones d’avançar en la seva carrera professional? Com afecten aquestes desigualtats en el nostre sector? Només amb l’impuls de les lleis es pot millorar la xifra de desigualtat? Quin camí ha de recórrer una dona per accedir a càrrecs de direcció? 

El pròxim 24 de febrer, a les 9 h al Palau Robert, ens plantejarem aquestes i altres qüestions, en una sessió moderada per Rosa Romà, degana del Col·legi, en la que comptarem amb Eva Conesa, Partner & ECD de Twoelf i Helena Marzo, directora creativa independent, que donaran una perspectiva creativa a partir de la iniciativa "UnaDeDos”; Xènia Castellà, directora de The Digital Adgency, amb una visió de direcció general d'agència i Patricia Luján, fundadora de School of Feminism, que ens mostrarà què aporten les dones al nostre sector i en general.



Este evento ha expirado

Día y hora


Añadir al calendario 2022-02-2409:00 2022-02-2410:30 Europe/Madrid DONES AL PODER ! Què ha de fer una dona d'èxit per arribar on vol? Palau Robert (Pg de Gràcia, 107)

Lugar

Palau Robert (Pg de Gràcia, 107)

Redes sociales

Búsqueda

Entradas recientes

El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha organizado una nueva edición del Mirador dedicada al movimiento BCorp, un enfoque empresarial global centrado en generar un impacto positivo. El evento ha reunido a expertas destacadas como Montse  Sellarès, Head of Communications and activisim a B Lab Spain; Alba  Guzmán, Chief Values Officer & Co-founder en ROSAPARKS; Sònia  Recasens, Directora de estrategia corporativa y asuntos públicos a ATREVIA y Sílvia Rodríguez, Communication & PR Director en Vallformosa, quienes han analizado los beneficios y desafíos de pertenecer a esta comunidad.

Hoy se encienden las luces de Navidaden Barcelona y el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunyay Granpaso Strategy Company han presentado en la nueva edición del Mirador,un estudio innovador que analiza los hábitos, costumbres y rituales en laNavidad. En el evento, Adrián Mediavilla, cofundador de Granpaso, hapresentado el estudio La Nueva Navidad. Por su parte, Rubén Navarro, VPBrand Marketing en Wallapop e Ion Araluce, Socio y director en GoodVibes Media, han compartido sus conclusiones, ofreciendo una visión profunda decómo están evolucionando las tradiciones y comportamientos en torno a estafestividad. Toda esta charla ha sido moderada y liderada por Iolanda Casalà,Head of Strategy en McCann Barcelona i Vicedegana de Publicitat en el Col·legidel Màrqueting i la Comunicació de Catalunya.

Barcelona, 04 de noviembre de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, presentó una nueva edición de el Mirador dedicada a la importancia del mundo sonoro en nuestro sector. Destacados expertos en comunicación y audio branding compartieron sus conocimientos sobre la importancia de la identidad sonora en la estrategia de marcas. Montserrat Vidal-Mestre, Ramon Vives y Toni Otero enfatizaron cómo el sonido puede fortalecer la relación entre las marcas y su público.

Ayer, 23 de octubre, a lo largo de todo el día, se celebró la II Jornada de Comunicación Municipal en el Espacio Francesca Bonnemaison. El acontecimiento, organizado por la Diputación de Barcelona con la colaboración del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya y el Colegio de Periodistas.

Ayer, 18 de julio de 2024, el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, con la colaboración deBoth, Love Rights y REDI, han presentado una nueva edición del Mirador especial dedicada a la inclusión y la diversidad LGTBIQ+.

Modificar cookies