La mirada indiscreta "Tendències en Creativitat: Cannes 2019"

Josep Espín,

La mirada indiscreta "Tendències en Creativitat: Cannes 2019"


22a sessió del Mirador Indiscret Tendències en Creativitat: Cannes 2019 Divendres, 5 de juliol de 2019 Consulta 10 principals conclusions (en edició) Vídeo resum (en edició) Les imatges
Ha tingut lloc una nova edició del Mirador, amb la mirada posada en la creativitat i les noves tendències del festival de Cannes 2019. En aquesta ocasió, el moderador Enric Nel·lo, Director Creatiu de Full Circle Karma, ha introduït la jornada i ha presentat a cadascun dels ponents: Gabriel Silveira, Director Creatiu d'Evil Love, Víctor Gutiérrez, Responsable d'Estratègia i Innovació d' Havas Media i Jaume Badía, Director Creatiu de DDB Barcelona. Els tres ponents han fet èmfasis en les tendències creatives observades en el darrer Festival de Cannes destacant el següent contingut: La primera intervenció ha estat a càrrec de Gabriel Silveira, qui ha explicat que la creativitat és no fer sempre el mateix, ni conformar-se amb una idea general que serveixi per a tot. Ha assenyalat la importància de centrar-se en els objectius específics i per això cal comptar amb un bon brífing com a punt de partida i un propòsit ben definit. El segon ponent ha estat Victor Gutiérrez, que s'ha centrat en els conceptes del festival de Cannes 2019. Víctor ha destacat que el consumidor ara busca compartir una missió amb la marca i de fet, vol que aquesta s'impliqui amb aquests valors mostrant un missatge ple de significat. D'aquesta manera, ha remarcat que un producte es posiciona, però una marca ha de comprometre's si vol ser rellevant. Finalment, l'última intervenció ha estat a càrrec de Jaume Badía, que ha començat remarcant que no existeixen bones o males agències, si no que es divideixen entre les que tenen màgia i les que no. Jaume ha explicat que és molt important que una marca arrisqui i senti vertigen a l'hora de llançar una campanya. Una vegada finalitzades totes la intervencions, s'ha donat peu a un debat sobre el tema per acabar la jornada amb l'esmorzar-networking.
[:]

Xarxes Socials

Recerca

Darreres Entrades

El Col·legi del Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i les Relacions Públiques de Catalunya ha celebrat el Dia de la Publicitat amb una xocolatada amb xurros i anunciant les claus dels Premis Impacte i "La Nit del Màrqueting i la Comunicació", els quals tornen a Barcelona el 3 de juliol de 2025a les 18:30 en un espai icònic del Port Vell: l’ACEx, l’antic IMAX.

Barcelona, 19 de desembre de 2024 - El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat una nova edició del Mirador dedicada al moviment BCorp, un moviment global de persones que utilitzen els negocis per generar un canvi positiu. A l’esdeveniment han participat Montse Sellarès, Head of Communications and activism a B Lab Spain; Alba Guzmán, Chief Values Officer & Co-founder en Rosaparks; Sònia Recasens, Directora d’estratègia corporativa i assumptes públics a ATREVIA; i Sílvia Rodríguez, Communication & PR Director en Vallformosa, las quals van analitzar els beneficis i els reptes de pertànyer a aquesta comunitat.

Avui s'encenen els llums de Nadal a Barcelona i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya i Granpaso Strategy Company han presentat en la nova edició del Mirador, un estudi innovador que analitza els hàbits, costums i rituals al Nadal. En l'esdeveniment, Adrián Mediavilla, cofundador de (Granpaso) Strategy Company, ha presentat l'estudi El Nou Nadal. D’altre banda, Ruben Navarro Sanchez, VP Brand Màrqueting a Wallapop i Ion Araluce, Soci i director a Good Vibes Media, han compartit les seves conclusions, oferint una visió profunda de com estan evolucionant les tradicions i comportaments entorn d'aquesta festivitat. Tota aquesta xerrada ha estat moderada i liderada per Iolanda Casalà Surribas Casalà, Head of Strategy a McCann Barcelona i Vicedegana de Publicitat en el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya.

Barcelona, 04 de novembre de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, va presentar una nova edició delMirador dedicada a la importància del món sonor en el nostre sector. Destacatsexperts en comunicació i àudio branding van compartir els seus coneixementssobre la importància de la identitat sonora a l'estratègia de marques. MontserratVidal-Mestre, Ramon Vives i Toni Otero van emfatitzar com el so potenfortir la relació entre les marques i el seu públic.

Ahir, 23 d'octubre, al llarg de tot el dia, es va celebrat la II Jornada de Comunicació Municipal a l'Espai Francesca Bonnemaison. L'esdeveniment, organitzat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació i el Col·legi de Periodistes va girar entorn un tema d'actualitat en el sector, la IA.

Modificar cookies